Branch Work

Om onze groeiambitie voor nu en de toekomst te kunnen realiseren delen wij mee dat Tugberk Akdemir vanaf heden zich bij Branch Work voegt.

 

De relatie met Tugberk gaat al terug naar het jaar 2015. In 2015 begint Tugberk namelijk op basis van een stage bij Randstad te Roosendaal. Hier mocht hij proeven aan de uitzendbranche en leerde hij al snel de kneepjes van het vak. Met als specialisme poolmanagement in de logistiek en productie sector maakte hij iedere dag onderscheid voor zijn klanten en uitzendkrachten.

 

Na 4 jaar als intercedent gewerkt te hebben is Tugberk toe aan een nieuwe uitdaging en stapt hij over naar Luba uitzendbureau. Hier gaat Tugberk leidinggeven aan de vestiging Spijkenisse, waar hij mooie resultaten weet te behalen. Ondanks de mooie resultaten, blijft de voldoening helaas uit. Tugberk heeft al vanaf zijn tijd als student maar één droom en dat is ondernemen. Een eigen uitzendbureau waarbij het niet draait om cijfers, maar om de mensen. Bij Branch Work hoopt Tugberk dit te gaan vinden, als eigen ondernemer heeft hij de ambitie om de komende jaren Branch Work verder op de kaart te zetten. Nu nog vanuit Roosendaal maar straks op meerdere locaties in West-Brabant vertegenwoordigd in de lokale markt.

 

Wil je meer over ons komen te weten? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.