Missie.

Het maken van de juiste match is waar wij iedere dag naar streven. Dit doen wij door iedere week ons vast te bijten in de vacatures en door het echt leren kennen van onze kandidaten en klanten. Zo zorgen wij ervoor dat wij iedere week iemand blij kunnen maken met de juiste baan en nemen wij veel werk uit handen voor onze klanten.

Visie.

Wij hebben de ambitie om hét grootste en leukste uitzendbureau te worden van West-Brabant. Met uitzendkrachten die trots zijn om voor ons te mogen werken en klanten die graag met ons samenwerken. Met als kenmerk dat wij altijd blijven streven naar een win-win situatie voor iedereen.

Over ons.
Branch Work staat voor goed werkgeverschap! Persoonlijke ontwikkeling, groei en werkplezier van onze uitzendkrachten staat bij ons voorop! Wij kennen onze uitzendkrachten en opdrachtgevers als geen ander.

 

Branch Work.
Branch Work uitzendbureau is een jong uitzendbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van logistiek, industrieel en administratief personeel. Met ruim 15 jaar ervaring in de uitzendbranche zetten wij ons iedere dag in om de juiste match te maken. Zo zorgen wij voor flexibiliteit en continuïteit bij onze opdrachtgevers en werkplezier bij onze uitzendkrachten. Met als kernwaarden: authentiek, betrokken en denken in win-win maken wij het verschil.

Authentiek

Authenticiteit staat bij ons voor: puur, echt en oprecht. Dit is in ons vakgebied van groot belang. Bij ons draait het namelijk om mensen. Daarom zijn wij transparant naar iedereen en zijn er geen onverwachte verrassingen. Dit is voor ons dé kracht achter onze samenwerkingen.

Win - Win

Wij geloven in oplossingen die voor alle partijen een win-win situatie creëert. Allereerst natuurlijk voor onze uitzendkrachten, die wij blij maken met echte banen en een goed inkomen. Ten tweede voor onze klanten, door het leveren van goed personeel tegen een fatsoenlijk tarief. Als er aan beide voorwaarden voldaan is, dan pas zijn ook wij tevreden.

Betrokkenheid

Dagelijks staan wij in contact met onze klanten en met onze uitzendkrachten. Zo zijn wij altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen bij onze klanten. En streven wij er naar om het werkplezier van onze uitzendkrachten zo groot mogelijk te laten zijn.